"Door de jaren heen zijn er best wel eens scherpe discussies geweest, maar we komen er samen altijd weer beter uit" Daan Lammers | CEO Laméco Lees verder
"Kennis is belangrijk, maar de factoren mens en emotie wegen voor mij nóg zwaarder" Marc Leeuw | Leeuw opleidingen Lees verder
"Wesselman heeft de sleutel van ons kantoor voor noodgevallen" Daan Lammers | CEO Laméco Lees verder

Wesselman, dé vertrouwensadviseur voor het familiebedrijf

Wilt u als ondernemer veranderen? Qua doelstellingen, bedrijfsvoering of op een ander vlak, maar heeft u zelf niet de tijd en kunde hiervoor in huis? Dan is Wesselman Consultancy er voor u.

Kennis alleen is niet voldoende, de hedendaagse en toekomstige organisatieadviseur is een neutrale sparringpartner met een luisterend oor, die confronterende vragen durft te stellen en daarmee de ondernemer in staat stelt om zijn organisatie vanuit een nieuw perspectief te bekijken. Een objectieve persoonlijkheid met gezond boerenverstand, ervaring én kennis. Als aanvulling op onze dienstverlening beschikt Wesselman over consultants met een bijzondere expertise op dit gebied.

Wesselman Consultancy zorgt voor een opgeruimde organisatie, montere medewerkers en contente cliënten. Die drie-eenheid is het fundament onder alles wat wij doen. Onze doelstelling is om de beste adviseur voor (familie)bedrijven te zijn. Met de expertise van Wesselman Consultancy zijn wij in staat om als onafhankelijk adviseur onze ondernemers te laten excelleren. Indien nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

"The secret of change is to focus all of your energy, not on fighting the old, but on building the new."

Socrates.

Neem contact op

Onze specialisten

Ralf van Wijk

Directeur Wesselman Consultancy

Judith Harks

Business Consultant

Mike Willems

Business Consultant

Het laatste nieuws

Leiderschapsprogramma IJsland

21 Jan 2020

Algemeen / Familiebedrijf / Pensioenadviseurs / Belastingadviseurs / Accountancy / Consultancy

Speciaal voor leiders die persoonlijke grenzen willen verleggen, introduceert Wesselman Consultancy dit voorjaar een uniek leiderschapsprogramma waaronder een expeditie naar IJsland.

Verder lezen
Contact

Vragen? Neem direct contact met ons op!

Wij helpen u graag persoonlijk verder. Bel nu! Contactformulier

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte!

Onze kennis delen we graag met u! Meld u hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.