HRM Consultancy | HR advies voor het MKB

Hoe ga je om met arbeidsvoorwaarden, functioneren en personeelsdossiers? Welke stappen zet je bij ontslag en langdurig ziekteverzuim? Hoe vind, bind en boei je jouw personeel?

Als ondernemer krijg je vaak met heel wat zaken te maken. Van het bepalen van de strategie tot aan het aansturen van jouw medewerkers. Het in dienst hebben van medewerkers vergt veel werk, maar neemt ook tegelijk verantwoordelijkheid met zich mee. 
Tevreden medewerkers behoren tot de belangrijkste succesfactoren van jouw bedrijf. Onze adviseurs ondersteunen je bij het managen van jouw ‘human resources’ oftewel jouw mensen en helpen je op weg naar betrokken, vitale en gemotiveerde medewerkers.

HRM Consultancy biedt een flexibele vorm van HR ondersteuning aan waarbij wij jou ontzorgen op gebied van HR. Onze HR adviseurs zijn er voor zowel structurele HR ondersteuning als incidentele diensten op gebied van HRM en personeelszaken. Ben je benieuwd hoe onze adviseurs jou kunnen helpen? Wij staan je graag persoonlijk te woord!

Wat goed is voor jouw medewerkers, is goed voor jouw bedrijf!

HRM & personeelszaken

Wesselman HR fungeert als een vertrouwd adviseur in HRM en personeelszaken. Wij ondersteunen onze relaties op zowel strategisch-, tactisch- als operationeel niveau. Om je zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen bieden wij verschillende samenwerkingsvormen aan. Gericht op de behoefte binnen jouw organisatie. Je kunt kiezen voor losse HR projecten of een HR abonnement. Voor meer informatie over deze samenwerkingsvormen verwijzen wij je door naar de betreffende pagina via onderstaande buttons. 

HRM raakt vaak onderwerpen die om specialistische aanvullende kennis vragen uit andere disciplines. We werken daarom samen met specialisten van o.a.:

  • Juridisch advies
  • Pensioenadvies
  • Salarisadministratie
  • Salarisadvies
  • Casemanagement
  • Arbo en veiligheid
  • Coaching

Onze specialisten

Marjolein Hartsuiker

HR Consultant

Girtje Loogman

HR Consultant

Floor van der Hagen

Junior HR Consultant

Loes Brouwer

HR Medewerker

Meer weten over de werkwijze van HRM Consultancy?

Neem direct contact op, wij vertellen het je graag persoonlijk! Contactformulier