Optimaliseren van bedrijfsprocessen

Optimaliseren of verbeteren is als leren: het gaat stap voor stap. Het is een verbetercyclus waarbij optimaliseren een organisatie brede activiteit is. het startpunt voor verbetering is inzicht krijgen in de huidige processen.

We ondersteunen jou bij het efficiënter inrichten van de dagelijkse werkzaamheden om kosten, tijd en energie te besparen. Op deze manier creëren we maximale waarde voor jouw organisatie met zo min mogelijk verspilling.

Door als buitenstaander de rituele regendansen tegen het licht te houden, maken we de organisatie allereerst bewust. Wat zijn de belangrijkste uitdagingen en wat heeft de organisatie nodig om deze uitdagingen vol energie en vertrouwen aan te gaan? Vervolgens ondersteunen wij bij de ontwikkeling van praktische strategieën en zetten deze om in acties.

Onze business consultants verdiepen zich in jouw organisatie en de processen. Je krijgt advies en een plan voor de verbeterpunten. Zo krijg je een compleet overzicht van de kosten, opbrengsten en besparingen.

Met procesoptimalisatie zorgen we ervoor dat:

  • De doorlooptijden verkort worden;
  • Onnodige stappen uit het proces worden gehaald;
  • Je meer overzicht en inzicht krijgt in processen;
  • Je stopt met verspillen en daardoor kosten kan reduceren;
  • Je sneller inspeelt op risico’s en kansen;
  • De status en voortgang van processtappen eenvoudig kan worden gevolgd.

Work less, do more: Automatisering wordt steeds belangrijker binnen organisaties om te kunnen blijven groeien. Hetgeen maakt een organisatie effectiever, efficiënter, sneller en flexibeler

Heeft u een vraag over Procesoptimalisatie?

Ralf van Wijk

Ralf van Wijk vertelt het u graag!

Meer weten over de werkwijze van Wesselman Consultancy?

Neem direct contact op, wij vertellen het u graag persoonlijk! Bel nu Contactformulier