Organisatieontwikkeling

Wilt u als ondernemer veranderen? Qua doelstellingen, bedrijfsvoering of op een ander vlak? En heeft u niet de tijd en kunde hiervoor in huis? Dan is Wesselman Consultancy u!

Wat wij doen is simpel.
Wesselman Consultancy zorgt voor een opgeruimde organisatie, montere medewerkers en contente cliënten. Die drie-eenheid is het fundament onder alles wat wij doen.

Met onze eigenhandig ontwikkelde methode ‘zes stappen van verandering’, waarbij we leunen op vele, eerdere ervaringen. Daarbij zetten we ook onze strategiekaart in, die ondernemers dwingt om tot de kern van hun organisatie te komen en deze kort en krachtig te formuleren.

Maar eerlijk is eerlijk: onze kracht ligt niet in een sterk verhaal.
Wij stellen juist de onnozele vragen, die zaken gek genoeg helder maken. Onze meerwaarde is dat wij zeggen wat we zien. Eerlijk en snoeihard. Want daarmee geven wij jou inzicht. Wij geven richting, maken bewust en bouwen vervolgens mee.

Kent u de Tibetaanse sherpa? Deze trouwe berggids heeft maar één doel: bergbeklimmers veilig naar de top te brengen. Hiervoor treft hij de juiste voorzorgsmaatregelen, draagt hij de last van de klimmer en vermijdt hij gevaarlijke punten. Alles ten dienste van de droom van de bergbeklimmer: de top bereiken.

Wij van Wesselman Consultancy zijn graag uw sherpa. Wij dragen uw last, figuurlijk door het meedenken, het sparren en het doorbreken. En letterlijk, door de handen uit de mouwen te steken waar nodig. Linksom of rechtsom; wij lopen vaker de verschillende routes naar de top en wijzen u als ondernemer de weg.

Meer weten over Wesselman Consultancy?

Wesselman vertelt het u graag!

Meer weten over de werkwijze van Wesselman Consultancy?

Neem direct contact op, wij vertellen het u graag persoonlijk! Bel nu Contactformulier