Verandermanagement

Wil je als ondernemer veranderen? Qua doelstellingen, bedrijfsvoering of op een ander vlak? Máár heb je hier niet de kennis en kunde voor in huis? Dan helpen we graag verder!

Wat wij doen is simpel:
We zorgen voor een opgeruimde organisatie, gelukkige medewerkers en tevreden klanten. Deze drie-eenheid is het fundament onder alles wat we doen.

We gebruiken onze eigenhandig ontwikkelde methode “zes stappen van verandering”, waarbij we leunen op vele, eerdere ervaringen. Daarbij zetten we ook onze strategiekaart in, die jou als ondernemer dwingt om tot de kern van jouw organisatie te komen en deze kort en krachtig te formuleren.

Eerlijk is eerlijk: onze kracht ligt niet in een sterk verhaal.
We stellen juist de onnozele vragen, die zaken gek genoeg, helder maken. Onze meerwaarde? Dat we zeggen wat we zien. We zijn eerlijk en snoeihard, want daarmee geven we je inzicht. We geven je richting, maken je bewust en bouwen vervolgens mee aan iets moois. 

Kent u de Tibetaanse sherpa? Deze trouwe berggids heeft maar één doel: bergbeklimmers veilig naar de top brengen. Hiervoor treft hij de juiste voorzorgsmaatregelen, draagt hij de last van de klimmer en vermijdt hij gevaarlijke punten. Alles ten dienste van de droom van de bergbeklimmer: de top bereiken.

Wij zijn graag jouw sherpa. Wij dragen jouw last. Figuurlijk door met je mee te denken, te sparren an patronen te doorbreken. Letterlijk door de handen uit de mouwen te steken, waar nodig. 

Linksom of rechtsom; wij lopen vaker de verschillende routes naar de top en wijzen jou als ondernemer de weg. Kijk ook eens naar onze grensverleggende Leiderschapsprogramma's


Onze specialisten

Ralf van Wijk

Directeur Wesselman Consultancy

Mike Willems

Business Consultant

Remco van den Bogaard

Business Consultant

Heeft u een vraag over Organisatieontwikkeling?

Ralf van Wijk

Ralf van Wijk vertelt je er graag meer over!

“Working hard for something we don’t care about is called stress; working hard for something we love is called passion”Simon Sinek

Meer weten over de werkwijze van Wesselman Consultancy?

Neem direct contact op, wij vertellen het je graag persoonlijk! Bel nu Contactformulier